Veilig

Werken

De kracht van mijn programma’s zit hem in het live met elkaar werken. In deze tijd vraagt dit wat extra aandacht waar ik je hierover wil informeren.

Waar mogelijk en jij comforabel bent blijf ik zo veel mogelijk live werken. Als bedrijf vorm ik daarin een uitzondering op het maximaal mogen samenkomen van 2 personen. Mits natuurlijk 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Bekijk hier de regels voor binnenruimtes:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Mijn keukentafel is 5 meter lang en 2 meter breed. Hier passen we makkelijk aan met gepaste afstand. Mijn ruimte is groot en goed geventileerd.

Voor de 1-op-1 sessie zitten we ver genoeg van elkaar met een groot scherm tussen ons in, zodat je goed kunt zien wat ik doen. Wil je de 1-op-1 liever online, dan kan dat ook.

Ben jij of ik ziek dan verzetten we onze afspraak.

Heb je hier vragen over laat het me weten via mok@webbouwenaandekeukentafel.nl

Hieronder nog een filmpje van mijn bedrijfsruimte, waar de keukentafel van Webbouwen aan de keukentafel staat. Je komt dus niet bij mij thuis 🙂

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!