Dag 4

Schrijf de perfecte homepagina

Dag 4. Klanten met je website

Van je bezoeker klanten maken, dat is toch wel de ideale situatie natuurlijk! Toch zijn er veel website die potentiele klanten ‘lekken’. Eenmalige bezoekers met wie je nooit de kans krijgt om een relatie op te bouwen. Vandaag ontdek je hoe je met je website een langdurige verbinding maakt en ze met je willen gaan samenwerken.

Hoe doe je vandaag mee?

N

Download hier de worksheet. Let op: Bovenaan het document staat hoe je deze kunt bewaren en voor jezelf bewerken.

9

Let op! Vandaag geen korte Facebook Live in de groep, maar een mega waardevolle masterclass via Webinargeek. Zorg dat je erbij bent! Je kunt je nog opgeven en kiezen uit 2 verschillende tijdstippen. Als je je al hebt opgegeven, krijg je een uur van tevoren de link in je mailbox. Dat gaat automatisch via de webinar-software (Webinargeek).

Prijzen winnen

Iedere dag verloot ik onder de inzenders van het huiswerk een homepagina quick win scan t.w.v. € 160,- excl btw. Wil je die winnen? Download het werkboek en vul hem in en stuur hem naar ons toe!

Heb je hem 4 dagen lang ingeleverd dan maak je kans op gratis deelname aan de online video cursus ‘Lekker Webben’ (leer van A tot Z je eigen website bouwen) of de 4 weekse training ‘Van bezoeker naar klant’ (leer hoe je van je bezoekers klanten maakt) t.w.v. €650,-

Bonus masterclass

Ontdek hoe je meer klanten aantrekt met je website

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Vraag de bonussen aan

You have Successfully Subscribed!