fbpx

Website creatie & inspiratie

Gratis e-book

Je eigen website bouwen?

Super stoer! Maar eh.. vermijd dan wel even deze 7 meest gemaakte fouten! In dit gratis e-book ontdek je hoe jij deze fouten NIET hoeft te maken. Zodat je jezelf deze tijdsopslokkers bespaart!
Waar zal ik hem heen sturen?

Ontdek onze basiscursus website maken

Webbouwen aan de Keukentafel biedt ondernemers nu de unieke mogelijkheid om een online basiscursus website maken te volgen. Tijdens deze cursus leer je snel en efficiënt de handigste trucs en vaardigheden om de website van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Vergroot jouw online aanwezigheid en verwelkom binnen no time talloze nieuwe bezoekers op jouw site. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat lees je hier.

Over de basiscursus website maken

De basiscursus website maken is volledig gericht op mensen die nog geen ervaring hebben met het ontwerpen van websites. In 6 overzichtelijke modules leer jij alle stappen die nodig zijn voor het bouwen van een professionele website. Elk van de stappen wordt uitgebreid uitgelegd in duidelijke video’s, waardoor je letterlijk vanaf de keukentafel aan de slag kunt.

De voordelen

De deelnemers van onze cursus gaan websites maken in WordPress. Het grote voordeel van deze online tool is dat je je niet druk hoeft te maken over ingewikkelde programmeringsprocessen. Dit wordt met deze software namelijk vanzelf geregeld. Bovendien is dit systeem helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen met een goede internetverbinding. Je kunt er dus direct mee aan het werk.

Contact opnemen

Lijkt deze cursus webdesign jou wel wat, maar wil je graag eerst meer weten over wat het nu precies inhoudt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken door op werkdagen te bellen naar 06 – 42 09 28 96. Stuur je liever een berichtje? Dat kan natuurlijk ook via mok@webbouwenaandekeukentafel.nl. Tot slot kan je er ook nog voor kiezen het contactformulier op de website in te vullen. Je ontvangt dan binnen maximaal twee werkdagen een reactie. We hopen je snel eens te spreken!

Bekijk hier de online training >>

Lees meer

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust