Maak je eigen website

Basis cursus website bouwen

De online cursus waarmee je in een handomdraai een professionele website maakt aan je eigen keukentafel.

Volg onze basiscursus website bouwen

Grijp deze kans om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te vergroten met de basiscursus website bouwen van Webbouwen aan de Keukentafel. Tijdens onze training leer je aan de hand van overzichtelijke video’s binnen no time een professionele website te bouwen. Dit is de ideale manier om geld te besparen en tegelijkertijd een nuttige, nieuwe vaardigheid te ontwikkelen. Waar wacht je nog op?

Over onze basiscursus website bouwen

Als je denkt aan websites bouwen, denk je waarschijnlijk aan allerlei ingewikkelde programmeringsprocessen en algoritmes. Hoewel dit in sommige gevallen nodig kan zijn, leer je bij ons een website te maken in WordPress. WordPress is een gratis software gericht op mensen zonder specifieke kennis op het gebied van webdesign. Dat betekent dat alle programmeringstaal al ingevoerd is en jij alleen nog maar jouw persoonlijke inhoud hoeft toe te voegen. Tijdens onze basiscursus websites bouwen leer je precies hoe je dat het beste kunt doen.

Profiteer van gratis bonus

Een van de grote voordelen van de basiscursus website bouwen van Webbouwen aan de Keukentafel, is het feit dat je profiteert van onze gratis bonus. Deze bonus is het Divi-thema. Dit intuïtieve thema maakt het ontzettend makkelijk om jouw website precies zo in te richten zoals jij wilt. Normaal gesproken zou je hier maar liefst €230,- voor betalen, maar bij aanmelding voor de training Lekker Webben krijg je deze helemaal gratis. Wat wil je nog meer?

Meld je aan voor de cursus

Ben jij er klaar voor om webdesign toe te voegen aan jouw talenten? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus. Wij sturen je na ontvangst van de betaling direct een mail met alle benodigde informatie en het cursusmateriaal. Zo kan je direct aan de slag met het ontwerpen van jouw professionele website.

Webbouwen aan de keukentafel

Laat je bedrijf stralen en...

Light up the world

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!