fbpx

Aantrekkingskracht

Ben jij het eens of oneens met de volgende stelling?
“Je website hoeft niet mooi te zijn om aantrekkelijk te zijn.”

Toen ik deze stelling jaren geleden voor het eerst hoorde, stond ik als vormgever op m’n achterste benen. WAT? Hoe mooier hoe beter toch? Waar hadden ze het over!

Maar ik was geïntrigeerd en ben gaan luisteren, kijken en onderzoeken.

Inhoud. Waarde. Daar hadden de succesvolle internet boys (en girls) het over. Hoe trigger je het ‘ja ik wil’-gevoel bij je bezoeker.

Dit was nieuw voor mij maar ik kon me er helemaal in vinden. Wat een waardevolle toevoeging voor het succes van je website!

Mijn mening over bovenstaande stelling is de afgelopen jaren dus compleet veranderd. En vooral omdat ik mijzelf al meerdere malen heb betrapt op het kopen van producten op HELE lelijke salespagina’s! 🙂

Maar tóch houd ik van schoonheid en vind ik het belangrijk dat mijn website er verzorgd uitziet. Dit reflecteert voor mij de waarde van mijn dienst. En het respect waarmee ik mijn bezoeker wil behandelen.

Vormgevingselementen als fotografie, vlakverdeling, kleuren, koppen en… witruimtes gebruik je om meer helderheid en kracht in je website te brengen en deze zo aantrekkelijker én succesvoller te maken!

Happy website woensdag!

Mok

 

 

Oude nieuwe keukentafel

Oude nieuwe keukentafel

Drie weken geleden, gebeurde er een wonder. Mijn broer deelde toen namelijk een post in onze familie app. Deze post ging over een boek dat net uit was. Dat boek was geschreven in het huis waar mijn vader is opgegroeid. Een prachtig huis waar mijn oudste oom nog met...

Lees meer
“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

“Je moet een e-maillijst opbouwen!”

Dit heb je vast wel om je heen gehoord. Van een online marketing guru, je business coach of van andere startende zelfstandige ondernemers die actief met hun online marketing aan de slag gaan. Aan m’n keukentafel zitten vaak ondernemers die wel weten dat je een...

Lees meer
Hordes bezoekers in je winkel

Hordes bezoekers in je winkel

Hoe meer bezoekers op je website hoe meer klanten je krijgt. Dit is gewoon een statistisch feit. Stel je een winkel voor in een achteraf steegje. Laten we zeggen een wol-winkel. Niemand loopt er langs. Niemand ziet het dus. En niemand gaat naar binnen. Hoeveel zullen...

Lees meer

Voor groei en bloei

Water je website

Ontvang wekelijkse inspiratie om je website in te zetten voor de bloei van je bedrijf.

Je email gebruik ik om je wekelijks waardevolle tips te sturen. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Je kunt je elk moment weer uitschrijven.

GRATIS CHECKLIST

Dit heb je nodig voor een nieuwe website

Je bent er maar 17 vinkjes van verwijderd :)

You have Successfully Subscribed!

GRATIS EBOOK

Bespaar direct tijd op het bouwen van je website

Ontdek de 7 geheimen naar sneller een betere website online

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
Heb je een vraag? Stel hem hier gerust