fbpx

Maak deze 7 fouten zelf NIET bij het bouwen van je eigen website

En bespaar jezelf minstens 2 maanden tijd in het lanceren van je website (waardoor je 2 maanden eerder klanten kunt gaan aantrekken).

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Je eigen website bouwen

Je dacht ‘ik ga lekker mijn eigen website bouwen’. Niet wetende dat het opzetten van een website vaak iets meer inhoud dan een programma kiezen om dit in te doen. Regelmatig spreek ik starters die zeggen dat ze ‘gek worden van het gedoe’, dat het ‘best veel is’ en dat ze ‘door de bomen het bos niet meer zien’. Herkenbaar?

Dan heb ik iets voor je. Wat nu als ik je eens leer wat je vooral níet moet doen in deze fase. Dingen waar 90% van de ondernemers die hun website willen maken wél doen, om er na maanden achter te komen dat ze een verkeerde weg zijn ingeslagen.

s

Het is vaak wat je níet weet, dat je het meeste tijd kost. En dit levert je niet alleen een bak aan frustratie op, je loopt ook nog eens het risico met een slecht resultaat te blijven zitten. 

Door de meest gemaakte fouten te vermijden, krijg je de tijd om aan de kwaliteit van je website te werken. Zodat deze klanten gaat opleveren die bij je passen.

Say no more

Doe mij dat e-book

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

De 7 fouten die je vooral níet wilt maken bij het maken van je eigen website

Ik weet hoe het is…

Ik maak inmiddels ruim 15 jaar websites en zelf heb ik elke fout ook wel eens gemaakt. En ik spreek wekelijks gefrustreerde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als ik jaren geleden.

Ik heb honderden ondernemers die droomden hun bedrijf de wereld in te zetten, geholpen aan een website die bij ze past, en de juiste klanten aan trekt. Ik durf dus hardop te zeggen dat ik weet wat werkt als het gaat om efficient een waardevolle website online te krijgen. En wat de problemen zijn waar je tegen aan kunt lopen.

Waarom niet een soort ‘waarschuwings e-book’ maken, dacht ik? Met de meest gemaakte fouten. Fouten waar ik zo velen blind in zie trappen. Maar die, als je had gehoord dat je om deze valkuil met een boog heen moet lopen, het je maanden aan tijd had opgeleverd. Nou dat e-book dat is nu voor je beschikbaar.

Ik help je tijd, frustratie en energie te besparen met het vermijden van de meest gemaakte fouten. Om zo snel mogelijk impact en omzet te maken met je website. En geen dingen te doen die eerst logisch lijken, maar die je later knallende hoofdpijn bezorgen. Klaar voor?

Je hebt wel wat anders te doen dan het komende half jaar te besteden aan het maken van je eigen website toch?

Ontdek hoe je sneller tot een goed resultaat komt
door de meest gemaakte fouten te vermijden.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Maak je mooie dienst zichtbaar en...

Let's light up the world